11, 12 en 13 februari 2025 | Evenementenhal Hardenberg 

Husqvarna LG 504 trilplaat Hatz 1D81Z
Nemaco Bouwmachines BV

Husqvarna LG 504 trilplaat Hatz 1D81Z

Wanneer je op zoek bent naar de ultieme kracht en betrouwbaarheid in grondverdichting, dan presenteert Husqvarna met trots de LG 504.

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Husqvarna LG 504 trilplaat Hatz 1D81Z
Wanneer je op zoek bent naar de ultieme kracht en betrouwbaarheid in grondverdichting, dan presenteert Husqvarna met trots de LG 504. Deze hoogwaardige trilplaat is niet alleen een klasse apart, maar ook het zwaarste en sterkste model in de serie.

Krachtige verdichtingsprestaties
Dankzij de Hatz 1D81Z-dieselmotor is de LG 504 uitermate geschikt voor diepe of halfdiepe korrelige grond. Of je nu werkt in nauwe ruimtes waar een wals niet efficiënt zou zijn, deze trilplaat zorgt keer op keer voor uitmuntende verdichtingsresultaten.

Gebruiksgemak op zijn best
Met een breedte van 850 mm op de onderplaat biedt de LG 504 een uitgebreid werkgebied, waardoor je sneller en efficiënter kunt werken. Daarnaast zorgt de elektrische starter voor een moeiteloze start van de machine, elke keer weer.

Intuïtief en efficiënt werken
Wat de LG 504 echt uniek maakt, is de verdichtingsindicator. Deze tool helpt je om de verdichtingswerkzaamheden nauwkeurig te monitoren, zodat je altijd de optimale verdichting bereikt zonder giswerk.

Belangrijkste voordelen van de LG 504:
Ongeëvenaarde kracht: Als zwaarste en sterkste in zijn serie, levert de LG 504 consequent topprestaties.

Breed werkgebied: Met een onderplaat van 850 mm kun je sneller en breder verdichten.

Moeiteloos starten: Dankzij de elektrische starter is het opstarten kinderspel.

Perfecte verdichting: De verdichtingsindicator zorgt voor nauwkeurigheid bij elke klus.

Kies voor de Husqvarna LG 504 trilplaat wanneer alleen het beste voldoet. Deze trilplaat is ontworpen voor professionals die efficiëntie, kracht en precisie in hun werkzaamheden eisen.

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top