11, 12 en 13 februari 2025 | Evenementenhal Hardenberg 

Husqvarna LG 300 trilplaat Honda GX270
Nemaco Bouwmachines BV

Husqvarna LG 300 trilplaat Honda GX270

Als je op zoek bent naar een betrouwbare en krachtige tweerichtingstrilplaat, dan is de Husqvarna LG 300 precies wat je nodig hebt.

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Husqvarna LG 300 trilplaat Honda GX270
Als je op zoek bent naar een betrouwbare en efficiënte tweerichtingstrilplaat, dan is de Husqvarna LG 300 precies wat je nodig hebt.

Perfect voor kleinere klussen
De LG 300 is speciaal ontworpen voor kleinere projecten waar precisie en flexibiliteit essentieel zijn. Denk aan het aanleggen van opritten, het bestraten van voetpaden of woningprojecten. Ook in smalle greppels laat deze machine zijn waarde zien, dankzij zijn uitstekende wendbaarheid.

Krachtige prestaties
Laat je niet misleiden door het compacte formaat van de LG 300. Onder de motorkap vind je de Honda GX270-benzinemotor, bekend om zijn verminderde brandstofverbruik en lage emissies. Deze motor, in combinatie met hoogwaardige onderdelen, zorgt voor krachtige prestaties met minimale trillingen.

Robuust en betrouwbaar
Duurzaamheid is een kenmerk van de LG 300. Uitgerust met een onderplaat van Hardox 400-staal, is deze trilplaat bestand tegen de zware omstandigheden op een bouwplaats en garandeert hij een lange levensduur.

Voordelen van de LG 300:
Efficiëntie: Dankzij de Honda GX270-benzinemotor profiteer je van minder brandstofverbruik en verminderde emissies.

Wendbaarheid: Uitstekend manoeuvreerbaar, ideaal voor smalle ruimtes en precisiewerk.

Duurzaamheid: Met de Hardox 400-stalen onderplaat ben je verzekerd van een lange levensduur.

Comfort: Hoogwaardige onderdelen verminderen trillingen, wat zorgt voor een prettigere gebruikservaring.

Kortom, de Husqvarna LG 300 trilplaat is jouw partner voor efficiënt en kwalitatief bestratingswerk. Met deze machine aan je zijde wordt elk project een stuk eenvoudiger en professioneler.

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top