11, 12 en 13 februari 2025 | Evenementenhal Hardenberg 

Met de WOP probleemloos regenwater afkoppelen zonder stankoverlast
StadLandWater

Met de WOP probleemloos regenwater afkoppelen zonder stankoverlast

Met de WOP probleemloos regenwater afkoppelen zonder stankoverlast

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Beluchting voorkomt stankoverlast bij afkoppelen
Gratis water voor de tuin en geen druppel regenwater meer naar het riool. Klinkt mooi als maatregel tegen droogte en wateroverlast door het veranderende klimaat. Maar techneuten onder ons weten: regenwater afkoppelen doe je beter niet ondoordacht. Naast het afvoeren van water heeft een regenpijp namelijk nog een tweede functie, namelijk beluchting. Met het afkoppelen van een regenpijp ontstaat kans op stank in en om de woning. Dus zaag nooit zomaar een regenpijp door en stop hem af. Dit argument brengt veel mensen aan het twijfelen. Twijfel bij zowel opdrachtgevers van afkoppelprojecten als pandeigenaren waardoor actie achterwege blijft.

WOP: betaalbaar afkoppelen en eenvoudig te plaatsen in regenpijp
Wij bedachten een simpele oplossing om hier versnelling in aan te brengen. Een oplossing met 100% resultaat die betaalbaar, makkelijk te plaatsen en onderhoudsvrij is. De WOP is een hulpstuk voor het afkoppelen van regenwater waarbij de beluchting van de regenpijp intact blijft. Het hulpstuk is bovendien zo eenvoudig te plaatsen dat woning-/pandeigenaren dat zelf kunnen doen.
Het ontwerpwerk is klaar, het modelrecht afgegeven. Verschillende prototypes kwamen uit de 3D-printer gerold en zijn getest. Waar anders dan gewoon bij ons thuis. En het werkt, zonder problemen.

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll to Top