11, 12 en 13 februari 2025 | Evenementenhal Hardenberg 

Buitendienststelling Brittenpassage succesvol voltooid
Nobleo Bouw & Infra

Buitendienststelling Brittenpassage succesvol voltooid

We hebben met een groot team van Nobleanen, in opdracht van Bouwcombinatie Nieuw-Zuid, het afgelopen jaar mogen toewerken naar deze mijlpaal.

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Vorige week was het zover, de 8-daagse buitendienststelling voor de Brittenpassage is succesvol voltooid. We hebben met een groot team van Nobleanen, in opdracht van Bouwcombinatie Nieuw-Zuid, het afgelopen jaar mogen toewerken naar deze mijlpaal. Door de ultieme samenwerking tussen alle betrokken partijen is deze succesvol afgerond!
Tijdens de buitendienststelling zijn twee dekken naar hun definitieve locatie geschoven. De dekken wegen respectievelijk 3 en 4 miljoen kilo, zijn 70 meter lang en onderdeel van de nieuwe Brittenpassage van station Amsterdam Zuid. Benieuwd hoe dit is gegaan? Bekijk hieronder de timelapse gemaakt door Amsterdam Zuidas.

Nobleo Bouw & Infra is intensief betrokken geweest bij het ontwerp van deze onderdelen. En ook tijdens de buitendienststelling heeft het hele team dag en nacht ondersteund om tot een succesvol resultaat te komen!

Wij zijn trots dat we hebben meegewerkt aan deze bijzondere mijlpaal. Onze complimenten voor het projectteam voor deze topprestatie!

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll to Top