11, 12 en 13 februari 2025 | Evenementenhal Hardenberg 

Solines

Stalen (aan)meerpalen

Share product:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Beschrijving

Stalen meerpalen zijn onmisbaar voor het afmeren van boten en schepen. Ze zijn stevig, duurzaam en bestand tegen water, zout en corrosie. Bovendien zijn ze gemakkelijk te installeren en onderhouden. Wil je meer weten over stalen meerpalen? Neem gerust contact met ons op of vraag een offerte aan.

Wat is een stalen meerpaal?

Een stalen meerpaal is een stalen buis die wordt gebruikt om boten of schepen aan te meren. De meerpaal is gemaakt van staal en ontworpen om bestand te zijn tegen de krachten van het water en het gewicht van het aangemeerde schip. Meerpalen zijn vaak te vinden in havens, jachthavens, rivieren en kanalen. Ze hebben verschillende vormen en maten, afhankelijk van het beoogde gebruik en de omgeving waarin ze worden geplaatst.

De voordelen van stalen meerpalen

De stalen meerpalen hebben een aantal belangrijke voordelen ten opzichte van de traditionele houten meerpaal. Zo zijn stalen meerpalen vele malen sterker dan houten meerpalen en kunnen zwaardere boten dragen. De meerpalen van staal zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en afmetingen, waardoor ze geschikt zijn voor verschillende toepassingen en omstandigheden. Daarnaast zijn stalen buizen milieuvriendelijk omdat deze gerecycled kunnen worden.

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll to Top