11, 12 en 13 februari 2025 | Evenementenhal Hardenberg 

Beutech kunststoffen en bewerking

Productiemedewerker (32-40 uur)

Ben jij een doorzetter die graag fysiek aan de slag gaat? Wil je de handen uit de mouwen steken? Dan hebben wij de uitdaging voor jou! Bij Beutech zoeken we een productiemedewerker die er samen met ons voor zorgt dat onze producten op tijd geleverd worden. Als productiemedewerker ben jij de belangrijke schakel in het produceren en verwerken van productieorders. Samen met een hecht clubje collega’s zijn jullie verantwoordelijk voor het assembleren van kunststof onderdelen. Dit doe je met behulp van machines en handgereedschap. Uiteindelijk zorg je dat de orders en producten verzendklaar worden gemaakt.

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Wat breng jij mee?
-Je beheerst de Nederlandse taal;
-Je hebt affiniteit met techniek;
-Je steekt graag de handen uit de mouwen en houdt niet van stilzitten;
-Je bent minimaal 32 uur beschikbaar.

Wat bieden wij jou?
-Een veelzijdige functie in een collegiale en informele werksfeer;
-Een mooi salaris gebaseerd op jouw kennis en ervaring;
-Een fulltime dienstverband in dagdienst;
-Functie gerelateerde cursussen en opleidingen.

Waar ga je werken?
Beutech is innovatief en warm bedrijf op het gebied van kunststof oplossingen. Wij produceren en verwerken een grote diversiteit aan kunststof producten. Met onze merkbelofte ‘Jouw maatwerk, Onze standaard’ doen we er alles aan om de kunststofuitdaging van de klant waar te maken. Kortom, een organisatie die gericht is op het vinden van oplossingen voor de gehele kunststofsector. Wij zijn actief in de segmenten Bouw & Installatie, Weg- & Waterbouw, Maritiem, Industrie en Nieuwe Energie.

Sollicitatie
Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging waarin jij het verschil kunt maken? Stuur dan je motivatiebrief en CV t.a.v. Alice Jansen naar vacature@beutech.nl. Mocht je nog vragen hebben dan kun je haar ook altijd bellen 06 24 91 72 44.

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll to Top