11, 12 en 13 februari 2025 | Evenementenhal Hardenberg 

Geomaat

Stage GWW of Civiele Techniek

Landmeten en maatvoeren saai? Echt niet! Stagelopen bij Geomaat betekent praktische werkervaring opdoen. Wij laten jou graag ons mooie vak zien. Doe je een opleiding richting GWW, Civiele Techniek of vergelijkbaar, lees dan gauw verder.

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Wat ga je doen?

Je gaat veel praktische ervaring opdoen. Je werkt samen met een ervaren landmeter aan allerlei verschillende projecten. Je komt op de mooiste plekken. Jij bent dan ook graag buiten op pad waar je alle facetten van ons vak leert. Je houdt je tijdens je stage bezig met waterpassen, deformatiemetingen en profielmetingen. Wij leren je de beginselen van het maatvoeren voor bijvoorbeeld Rijkswaterstaat, waterschappen en gemeentes. Daarnaast leren wij je hoe je metingen moet verwerken in AutoCAD.

Hoe jouw stage ingevuld wordt hangt helemaal af van jouw ambities en interesses. Maar één ding kunnen we je nu al vertellen: geen dag is hetzelfde. De ene dag zit je in een boot om profielen te meten middenin het centrum van Groningen en de andere dag ben je aan het waterpassen op Schiermonnikoog. Landmeten en maatvoeren is zo mooi, mede doordat geen dag hetzelfde is!

Waar ga je werken?

Wij zijn één van de meest innovatieve landmeetkundige bureaus van Nederland. We meten volgens de nieuwe meetmethode, gebruiken de nieuwste apparatuur en hebben allerlei innovatieve tools en software. Samen met een team van vakkundige collega’s werken we aan projecten door heel Nederland.

We hebben twee vestigingen: in Groningen en Amersfoort. Met circa 100 enthousiaste collega’s zijn wij werkzaam binnen alle onderdelen van maatvoering, landmeten en Geo-ICT. Wij hebben een zeer brede klantengroep in de infra, geodesie, bouw en het spoor.

We vinden het belangrijk dat je jezelf blijft ontwikkelen en doorleert over wat jíj interessant vindt. Als stagiaire ga je werken in een ‘meet-duo’, zo leer je veel van onze verschillende ervaren landmeters. En dat werkt natuurlijk ook wel zo gezellig!

Wat wij vragen
– je volgt een relevante opleiding en zoekt praktische ervaring
– je bent precies, leergierig en enthousiast!

Wat wij bieden:
– een leerzame stageplek
– een springplank naar jouw eerste baan
– onderdeel van een fijne groep collega’s
– een passende vergoeding

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll to Top