11, 12 en 13 februari 2025 | Evenementenhal Hardenberg 

Geomaat

Werkvoorbereider allround

Wat ga je doen? Je gaat aan de slag met de werkvoorbereiding van geoprojecten, bouwprojecten of infrastructurele projecten (bijvoorbeeld Aanpak Ring Zuid of maatvoering van spoormoten). Je bereidt metingen voor. Dit kunnen metingen zijn die worden uitgevoerd in de bovengrondse infra, ondergrondse infra, bouw of geo. Je zorgt er samen met de projectleider voor dat je collega’s buiten precies weten wat de bedoeling is. Daarnaast zorg je dat je collega’s zijn uitgerust met de juiste materialen, veiligheidsmaatregelen en werkinstructies. Wanneer de metingen zijn verricht, verwerk je deze in een tekening. Je controleert de meetgegevens en geeft je collega’s buiten feedback. De verwerkte metingen lever je aan bij onze opdrachtgevers. Dit zijn overheden, ingenieursbureaus en aannemers. Je werkt met programma’s Civil 3D en AutoCad. Heb je hier nog weinig ervaring mee? Geen probleem, wij leren het je!

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Waar ga je werken?

Standplaats: Groningen/Amersfoort

Geomaat is een innovatief landmeetkundig ingenieursbureau gespecialiseerd in het maatvoeren, inwinnen, analyseren en verwerken van geodetische data in het ruimtelijk domein. We hebben twee vestigingen: in Groningen en Amersfoort. Met circa 100 medewerkers werken wij aan een grote diversiteit aan projecten. Wij hebben een zeer brede klantengroep in de infra, geodesie, bouw en het spoor: van civiele aannemers en ingenieursbureaus tot provincies.

Passie voor innovatief landmeten en maatvoeren staat bij ons centraal. Wij werken o.a. met drones, de Streetmapper, de 3D laserscanners en zijn pionier op het gebied van dataverwerking en automatisering. Zo hebben we onze eigen afdeling Proces & Innovatie waar we alle software, tools en andere slimme technieken ontwikkelen. Wij streven naar een groeiend en bloeiend Geomaat, om zo aan de top te blijven op het gebied van Geo-ICT en maatvoering. Dit doen we vanuit onze 4 kernwaarden: vakmanschap, innovatie, partnerschap en herkenbaarheid.

Wat wij vragen:

– MBO/ HBO Civiele Techniek, Weg- en Waterbouw of vergelijkbaar;
– ervaring in de infra- of bouwwereld is een pré
– zelfstanding en communicatief sterk
– beheersing van de Nederlandse taal

Wat wij bieden:

– fulltime functie;
– goede primaire en secondaire arbeidsvoorwaarden, afhankelijk van kennis & ervaring;
– persoonlijk ontwikkelingsplan afgestemd op jouw ambities;
– regelmatig teamuitjes!

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll to Top