11, 12 en 13 februari 2025 | Evenementenhal Hardenberg 

Geomaat

Share product:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Beschrijving

In de landmeetkunde maken we vaak onderscheid tussen een landmeter en een maatvoerder. Een landmeter gebruikt landmeetkundige apparatuur om geodetische informatie in te winnen. Een maatvoerder houdt zich bezig met het maatvoeren van wegen, waterwegen en gebouwen.

Geomaat doet dit anders. Wij bieden een totaalpakket van Geodetische- en Infrawerkzaamheden aan: ons Infra-totaalpakket!

Wat is Infra-Totaal?
Infra-Totaal is een pakket dat wij aanbieden waarmee wij alle Geodetische- en Infra- werkzaamheden verzorgen voor een project. Dit pakket wordt voor elk project op maat gemaakt.

Met de komst van geïntegreerde contracten zijn veel voorbereidende werkzaamheden verschoven van de overheden naar aannemers. Zo maakt de aannemer bij een Design & Construct-contract zelf het ontwerp. Ook moet de validatie van de ontwerpeisen gedaan worden die tevens worden opgenomen in het opleverdossier.

Met het Infra-totaalpakket biedt Geomaat voor elke fase van het project passende producten en oplossingen voor al uw geodetische vraagstukken. De kracht van dit pakket ligt hem in het bundelen van de kennis en expertise die we in huis hebben. Het Infra-totaalpakket is zeer uitgebreid en maken we voor elk project op maat. Geomaat adviseert de aannemer over de verschillende mogelijkheden. De aannemer kan zelf het pakket samenstellen. Het voordeel hiervan is dat veel diensten op elkaar aansluiten. Éénmalig winnen we de gegevens in die we meervoudig gebruiken.

Het Infra-totaalpakket biedt onze klanten een brede keuze aan producten in elke projectfase. Zo kan iedereen voor de hele scope van een project – met tenderfase, voorbereiding, uitvoering, oplevering en beheer – uit dat totaalpakket een ‘menu’ samenstellen dat precies past bij het project.

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll to Top