11, 12 en 13 februari 2025 | Evenementenhal Hardenberg 

Uitbreiding rioolpompen range met nieuwe 12-inch BA300KS
Distrimex Pompen & Service B.V.

Uitbreiding rioolpompen range met nieuwe 12-inch BA300KS

Vandaag introduceren wij de nieuwe BA300KS mobiele rioolpomp van BBA Pumps. Een geweldige aanvulling op de populaire KS schroefkanaalwaaier pompsets. Deze 12-inch unit is ontwikkeld voor het overpompen van grote rioolsystemen in dichtbevolkte gebieden.

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Introductie van de nieuwe BA300KS mobiele rioolpomp van BBA Pumps. Een geweldige aanvulling op de populaire KS schroefkanaalwaaier pompsets. Deze 12-inch unit is ontwikkeld voor het overpompen van grote rioolsystemen in dichtbevolkte gebieden. Met een pompcapaciteit van 1100 m3/uur en een vuildoorlaat van 130 mm “verslikt” deze afvalverwerker zich niet snel.

KS schroefkanaalwaaier voor ongezuiverd rioolwater
Even het geheugen opfrissen, twee jaar geleden heeft BBA Pumps de nieuwe range mobiele rioolpompen geïntroduceerd. De kern van de zaak was de speciale KS schroefkanaalwaaier. Hiermee verpomp je zorgeloos vloeistoffen met grote vuildelen, langvezelige materialen en luchtbellen. We zijn toen gestart met de BA150KS en BA180KS, respectievelijk 6-inch en 8-inch pompsets. Ondertussen draaien er wereldwijd veel mobiele rioolpompen en vragen onze gebruikers naar meer pompcapaciteit.

Verwachtingen overtreffen met de nieuwe 12-inch BA300KS
Wij willen graag verwachtingen overtreffen. Daarom is de vuildoorlaat nog groter en het pomprendement nog hoger dan bij de bestaande KS pompen. De dieselgedreven BA300KS D388 is samengebouwd met een zuinige en milieuvriendelijke stage V motor. De geluidgedempte omkasting is stil, robuust en hoogwaardig afgewerkt. Hieronder de belangrijkste pompprestaties uitgedrukt in cijfers:
Pompcapaciteit tot 1100 m3/uur
Opvoerhoogte max. 33 mwk
Vacuümsysteem 100 m3/uur
Pomprendement BEP 80%
Zuig- en persflens DN300
Vuildoorlaat Ø 130 mm
Fabrieksgarantie 4 jaar

Drie verschillende waaierdiameters voor de elektrische modellen
Voor de BA300KS heeft BBA Pumps drie verschillende waaierdiameters ontwikkeld. Alle drie met dezelfde grote vuildoorlaat én onderling uitwisselbaar. Voor de dieselgedreven pompset passen we de grootste diameter D388* toe. Deze pompwaaier is perfect afgestemd op het beschikbaar vermogen van de standaard dieselmotor. De andere twee beschikbare schroefkanaalwaaiers zijn D328 en D355.

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll to Top