11, 12 en 13 februari 2025 | Evenementenhal Hardenberg 

Medewerker Verkoop Binnendienst

Bij Van der Wiel Transport BV streven we ernaar om de beste te zijn in wat we doen. Als toonaangevende speler in de transport- en GWW-sector zijn we op zoek naar een gedreven individu om ons team te versterken als Medewerker Verkoop Binnendienst. Wil jij deel uitmaken van een dynamisch bedrijf dat constant streeft naar verbetering en groei? Dan is dit de functie waar je naar op zoek bent! Als Medewerker Verkoop Binnendienst ben je een cruciale schakel in ons commerciële team. Je werkt nauw samen met de commerciële afdeling en rapporteert direct aan de Bedrijfsmanager Van der Wiel Transport BV.

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Jouw verantwoordelijkheden:
– Samen met de commerciële afdeling ben je verantwoordelijk voor de verkoop van zand, primaire bouwstoffen, grind en aanverwante producten.
– Je behandelt prijsaanvragen, registreert orders en stelt prijzen en offertes op in overleg met de Bedrijfsmanager.
– Proactief onderhoud je contacten met opdrachtgevers en benader je potentiële nieuwe relaties.
– Je handelt vragen, klachten, correspondentie en e-mails efficiënt af.
– Het verzamelen van marktgegevens ter ondersteuning van de commerciële afdeling.
– Actief volg je relevante aanbestedingen op en benader je aannemers op basis hiervan.
– Je blijft op de hoogte van productontwikkelingen in nieuwe materialen.
– Signaleren, registreren en communiceren van afwijkingen, verbetervoorstellen, klachten en milieuactiviteiten met de Bedrijfsmanager.
– Zorgdragen voor een nauwkeurige administratieve afhandeling van uitgevoerde opdrachten.
– Periodiek rapporteren over de omzet van materialen.

Jouw plek in de organisatie:
In deze rol rapporteer je direct aan de Bedrijfsmanager Van der Wiel Transport BV. Je werkt nauw samen met collega’s van handelslocaties en de beheerder van zandwinlocaties. Dagelijks heb je veelvuldig contact met zowel interne als externe relaties.

Wat bieden wij?
Van der Wiel biedt jou een uitdagende en afwisselende functie in een informele maar ambitieuze organisatie met korte communicatielijnen en diverse ontwikkelmogelijkheden. Je krijgt een prima salaris volgens de CAO beroepsgoederenvervoer, en profiteert van onze uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Binnen Van der Wiel heerst een open bedrijfscultuur, draait het om een goede teamspirit en is er oog voor de mensen. Er is volop ruimte voor initiatief en inbreng om tot verbeteringen en optimalisatie te komen.

Vragen?
Voor inhoudelijke vragen over deze functie kun je terecht bij Atze Hospes, Bedrijfsmanager Van der Wiel Transport BV. Tel. 06 – 25 00 68 60

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll to Top