11, 12 en 13 februari 2025 | Evenementenhal Hardenberg 

Bedrijfsmanager Realisatie

Voor Van der Wiel Infra & Milieu BV zijn we op zoek naar een Bedrijfsmanager Realisatie. In deze veelzijdige functie geef je leiding aan een groep collega’s die verantwoordelijk is voor de eigen handelslocaties en de realisatie van diverse civieltechnische projecten. Ben jij de betrokken coach en de verbinder tussen onze medewerkers en opdrachtgevers op zowel de projecten als onze locaties? Sta jij stevig in je schoenen en wil jij jou natuurlijk leiderschap, creativiteit en commerciële vaardigheden inzetten in een veelzijdig familiebedrijf? Zorg jij ervoor dat na ieder goed en afgerond project collega’s en relaties bij een nieuwe klus weer met elkaar aan tafel zitten? Kun jij strategisch meedenken en wil je ons helpen om onze organisatie verder door te ontwikkelen? Ben jij besluitvaardig, resultaatgericht, heb je ervaring in een vergelijkbare leidinggevende functie en sta je graag met de voeten in de klei?

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Wie ben jij?
Jij bent een enthousiaste Bedrijfsmanager Realisatie die verantwoording kan afleggen aan de bedrijfsmanager, zelfstandig de handelslocaties kan aansturen en civieltechnische projecten professioneel weet af te ronden. Je geeft makkelijk leiding en plannen, coördineren, beheren en controleren zit in je aard. Jij bent voortdurend ‘in control’ en de opleider en vraagbaak voor alle betrokkenen.

Wat ga je doen?
Als Bedrijfsmanager Realisatie ga je bij ons aan de slag met alle omschreven taken en verantwoordelijkheden die horen bij deze functie binnen Van der Wiel Infra & Milieu BV en DBG bouw- en reststoffen BV. In deze rol ben je het verlengstuk van onze bedrijfsmanager.

Taken & verantwoordelijkheden
Je bent eindverantwoordelijk voor de handelslocaties en de realisatie van civieltechnische projecten binnen de gestelde werkbegroting, tijdsplanning en volgens de gestelde kwaliteitseisen
Bekijk voor meer details de vacature op onze website.

Wat bieden wij?
Van der Wiel biedt jou een uitdagende en afwisselende functie in een informele maar ambitieuze organisatie met korte communicatielijnen en diverse ontwikkelmogelijkheden. Je krijgt een prima salaris volgens de UTA/Bouw CAO en profiteert van onze uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Binnen Van der Wiel heerst een open bedrijfscultuur, draait het om een goede teamspirit en is er oog voor de mensen. Er is volop ruimte voor initiatief en inbreng om tot verbeteringen en optimalisatie te komen.

Vragen?
Voor inhoudelijke vragen over deze functie kun je terecht bij Bart bij de Lei, Bedrijfsmanager bij Van der Wiel via telefoonnummer 06 – 20 43 80 41.

Solliciteren?
Stuur voor 27 januari 2023 a.s. je CV en motivatie via de mail (b.ytsma@vanderwiel.nl) naar Baudina Ytsma (HR-manager):

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll to Top