11, 12 en 13 februari 2025 | Evenementenhal Hardenberg 

Van der Wiel Holding BV
Van der Wiel Holding BV

Van der Wiel Holding BV

Over ons

Van der Wiel is één van de grootste en meest veelzijdige GWW-bedrijven in Noord-Nederland en daar zijn we best trots op. Onze verschillende expertises maken ons uniek en breed inzetbaar. Met 170 mannen en vrouwen werken we dagelijks vol trots voor verschillende opdrachtgevers.
Samen maken we er werk van.

Nieuws

Emissieloos transport

Emissieloos transport

De vraag groeit naar emissieloos transport rond de aanbesteding van projecten in de grond-, weg- en waterbouw. Daarom hebben wij als Van der Wiel Drachten geïnvesteerd in de aanschaf van twee Volvo FMX Electric-trucks.

Read more »
Update Drachtstervaartplan

Update Drachtstervaartplan

De voortgang qua werkzaamheden binnen het Drachtstervaartplan gaan voorspoedig. Momenteel zijn we in opdracht van Van Wonen bezig met het bouw- en woonrijp maken van In de Luwte 1.

Read more »
Sloop opstallen te Utrecht

Sloop opstallen te Utrecht

Na een meervoudig onderhandse aanbesteding heeft Van der Wiel Drachten de sloopwerkzaamheden aangenomen van de opstallen op de locatie Protonweg te Utrecht. Opdrachtgever is Agrifirm Group BV.

Read more »
Diepsterbos

Diepsterbos

In samenwerking met opdrachtgever Staatsbosbeheer had dit project tot doel het Diepsterbos en aangrenzende gebieden te herstellen en te verbeteren.

Read more »

Vacatures

Springer Chauffeurs

Springer Chauffeurs

Wil jij als springer chauffeur graag werken bij een traditioneel familiebedrijf, maar heb je nog geen idee welk type transport het beste bij je past? Van der Wiel Transport is op zoek naar enthousiaste springer chauffeurs die zich willen ontwikkelen in alle facetten van transport. Of je nu droomt van een functie in de wegenbouw of het transport van beton, hout- of bouwmaterialen of slib, samen onderzoeken we welke specialiteit het beste bij jou past!

View Jobs Ads »
Calculator / Werkvoorbereider

Calculator / Werkvoorbereider

Ben jij de geschikte kandidaat met ervaring in de GWW die overzicht behoudt en beschikt over een behoorlijke drive? Of ben je net klaar met je HBO studie civiele techniek en heb je ambitie binnen de calculatie/werkvoorbereiding? Dan gaan wij graag in gesprek met jou!

View Jobs Ads »
Chauffeur Houttransport

Chauffeur Houttransport

Voor het vervoer van rondhout zijn wij op zoek naar een chauffeur houttransport (autolaadkraan). Van der Wiel Transport biedt jou een uitdagende en afwisselende functie als chauffeur op een combinatie waarmee je rondhout vervoert.

View Jobs Ads »
Uitvoerder

Uitvoerder

Voor Van der Wiel Infra & Milieu BV zijn wij op zoek naar een oplossingsgerichte en ervaren Uitvoerder, die zijn/haar projecten goed en efficiënt bewaakt, leiding kan geven aan uitvoerend personeel en contacten onderhoudt met bestaande en potentiële opdrachtgevers.

Als uitvoerder ben je verantwoordelijk voor de uitvoering en afronding van één of meerdere projecten binnen de gestelde werkbegroting, tijdsplanning en conform gestelde eisen. Jij geeft leiding aan het uitvoerend personeel en onderhoudt contacten met bestaande en potentiële opdrachtgevers.

View Jobs Ads »
Stagiair

Stagiair

Van der Wiel investeert in de toekomst. Als erkend leerbedrijf bieden we leerlingen van vmbo-, mbo- en hbo-opleidingen stage- en opleidingsplekken. We hebben structureel plek voor 10 stagiaires.

View Jobs Ads »
Vakman Wegenbouw

Vakman Wegenbouw

Heb jij ervaring in de wegenbouw en kun je zowel zelfstandig als in teamverband werken, werk je graag met je handen, ben je een echt buitenmens en tevens in het bezit van je VCA diploma en rijbewijs B+E? Of ben jij leerling vakman wegenbouw of een schoolverlater met een civiele achtergrond ook dan gaan wij graag in gesprek met jou!

View Jobs Ads »

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll to Top