11, 12 en 13 februari 2025 | Evenementenhal Hardenberg 

Intra BV
Intra BV

Intra BV

Over ons

Intra BV is specialist in het leveren van stalen Damwanden, Buizen, Hoeknaalden, Verankeringen en Combiwanden in zowel warm als koud gewalst staal. Intra BV heeft een mooie lijst van projecten wereldwijd waar we succesvol hebben samengewerkt met zowel kleine lokale bedrijven als internationale bedrijven.

Intra BV is ook uw specialist in het leveren van staal op maat dat exact voldoet aan uw wensen en eisen. Daarbij voorzien wij u van alle bewerkingen zoals lassen, zagen, snijden, stralen, coaten en waterdicht afdichten. Het belangrijkste is dat we u een passende oplossing bieden om de CO2-uitstoot op uw project te verminderen, waardoor het duurzamer wordt.

Intra BV levert al haar damwandprofielen direct uit voorraad of op zeer korte termijn uit productie. Tevens beschikt Intra BV over een grote gebruikte voorraad welke bestaat uit U-en Z-planken welke wij direct kunnen aanleveren. De voorraden zijn verdeeld over Europa en daardoor hebben wij zeer korte levertijden.

Intra BV is een internationale staalleverancier van formaat geworden door een niet aflatende focus op haar klanten.

Nieuws

Vacatures

Gezocht | Een sales karakterkanon om de verkoopwereld van staal op zijn kop te zetten!

Gezocht | Een sales karakterkanon om de verkoopwereld van staal op zijn kop te zetten!

Wij zijn op zoek naar een nieuwe verkoper voor de buitendienst, beter bekend als karakterkanon, op ons kantoor in Bunschoten-Spakenburg. Denk jij bij de woorden buitendienst, sales, fulltime en vrijheid; dit past perfect bij mij? Dan verwijzen we je graag door naar onze website met meer informatie over deze functie, het werken bij Intra BV en wie wij precies zoeken:
https://www.intrabv.com/nl/verkoper-buitendienst/

Geen extra overtuiging nodig via onze website? Solliciteer dan direct door te bellen of te mailen naar Dick Veldhuizen:
☎️ +31 88 100 2522
📨 dick@intrabv.com

View Jobs Ads »

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll to Top