11, 12 en 13 februari 2025 | Evenementenhal Hardenberg 

Wagenaar Wegbebakening

MIT-Tracker

Share product:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Beschrijving

De volledig in eigen beheer ontworpen MIT-TRACKER is klaar voor de toekomst! Deze tracker bied het platform nu ook plaats aan materieelstukken zonder LED display. πŸ’ͺ
De MIT-TRACKER kan meegeleverd worden met alle nieuwe Wagenaar-producten, maar het is ook eenvoudig mogelijk om de module te plaatsen in bestaande materieelstukken (ook van andere merken). βœ…
🚦Voorkom (bijna-) aanrijdingen met botsabsorbers, pijlwagens en inspectievoertuigen dankzij ons Advanced Collision Warning System (ACWS). Automobilisten worden nu ook via apps zoals Flitsmeister en Waze tijdig gewaarschuwd!

π™ƒπ™€π™š π™œπ™–π™–π™© π™™π™žπ™© π™žπ™£ π™―π™žπ™Ÿπ™£ π™¬π™šπ™§π™ π™žπ™£π™œ;
Op het moment dat een materieelstuk op de rijbaan in werking wordt gesteld, schakelt de Early Warning functie automatisch in en wordt de positie en functie van het materieelstuk via het MIT-connect platform gedeeld met de betreffende verkeersapplicaties. Bestuurders worden zo een kilometer van tevoren gewaarschuwd over een naderende gevaarlijke situatie.
Voor weginspecteurs en wegwerkers vergroot dit de veiligheid enorm doordat verkeersdeelnemers beter voorbereid de onoverzichtelijke of onveilige situatie naderen. Veel Wagenaar materieel is technisch al voorbereid op het Early Warning System. Daarom is in de meeste gevallen geen wijziging in de hardware noodzakelijk en kan de veiligheid vergrotende functionaliteit in deze gevallen eenvoudig worden geactiveerd!

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll to Top