11, 12 en 13 februari 2025 | Evenementenhal Hardenberg 

Quickscan: rioolinspectie met camera
StadLandWater

Quickscan: rioolinspectie met camera

Quickscan: rioolinspectie met camera

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Rioolinspectie met camera

Houdt u zich bezig met het beheren van vrijvervalrioleringen? En heeft u daarbij te maken met het Bestuursakkoord Water? Met de Quickscan riolering van StadLandWater bezuinigt u op uw rioolinspecties met camera. Simpelweg door slim te investeren met als gevolg een efficiënte uitvoering.

Onze Quickscan riolering brengt uw riolering in kaart
Onze Quickscan is een handige en snelle methode waarmee wij doelmatig en kostenreducerend de belangrijkste functionele kwaliteitsaspecten van uw riolering in kaart brengen. De werkwijze is gestoeld op de quickscan vrijvervalriolering. Waar vroeger met de rioolspiegel vanuit de put een strategisch plan werd opgesteld, maken wij gebruik van een doorontwikkeld camerasysteem. Zo voeren wij met handig klein materieel uw rioolinspectie uit.

Voordelen van onze rioolinspectiemethode
Alles wat we doen, doen we met een reden. Zo ook de manier waarop wij rioolinspecties uitvoeren. Dit zijn de voordelen van onze rioolinspectiemethode:
– Er wordt op voorhand niet gereinigd. Reeds aangetaste leidingen en voegen worden dus niet onnodig verder beschadigd wat de kwetsbaarheid vermindert.
– U verkrijgt ook informatie over slibhoeveelheden en foutieve aansluitingen in HWA-stelsels.
– Onze methode voorkomt extra kosten door stagnatie van groot materieel, omdat wij belemmeringen en onvindbare putten op voorhand in kaart brengen.
– Ondergrondse schades koppelen we aan de bovengrondse situatie: een integrale benadering.
– U bespaart niet alleen kosten, het is ook een duurzame oplossing. Uiteindelijk gaat er minder groot materieel de weg op en dat betekent een reductie van de CO2-uitstoot.
– Locaties die onbereikbaar zijn voor rijdend materieel bereiken wij wel: te voet.

Camera kijkt tientallen meters het riool in
Met ons camerasysteem schouwen we het riool vanuit de put. Anders dan bestaande systemen, kan met onze rioolinspectie met camera daadwerkelijk tientallen meters het riool in worden gekeken.

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top